مسقعة شعبية على الطريقة المصرية

0
مسقعة شعبية على الطريقة المصرية 

مسقعة شعبية على الطريقة المصرية

المقادير

باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين .

صلصة طماطم .

ثوم مدقوق .

بصلة مبشورة .

كوب مرق او ماء .

التوابل : ( ملح - فلفل - كمون - كزبرة - قرفة - فلفل احمر حلو - بهارات )

زيت او سمن .

طريقة التحضير

حمرى البصل فى الزيت حتى يصفر لونة ضعى الثوم المدقوق 

قلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفلفل الاسود والكزبره وقليل من القرفة .

ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار وأتركيها لتتسبك جيدا

الى ان يظهر الزيت على وش الصلصة ثم ضيفى الباذنجان والفلفل والبطاطس

وباقى التوابل والبهارات والكمون وزودى المرق حسب الحاجة .

قدميها مع الارز أو الخبز .


بالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

جميع الحقوق محفوظه © العالم الأن

تصميم الورشه